Вчера се проведе специализирана полицейска операция в Гълъбово след опит за убийство.

...
Вчера се проведе специализирана полицейска операция в Гълъбово след опит за убийство.
Коментари Харесай

След спецоперацията в Гълъбово: Петима души са задържани

Вчера се организира профилирана полицейска интервенция в Гълъбово след опит за ликвидиране . По случая са задържани петима души, заяви . Според органите на реда след кавга в локално заведение мъж е прострелян в корема , а причинителят съумява да избяга и да се укрие.

Стрелецът и мъжът, по който е стреляно, са престъпно проявени . Лежали са в пандиза. Те са с богато престъпно досие - от рекет до разпространяване на опиати. Двамата са добре познати на полицията.

Стрелбата е станала в заведение, което през почивните дни се употребява като дискотека. „ След подаване на сигнала от клиент на дискотеката са подхванати незабавни заградителни мероприятия. В резултат на това не по-късно от два часа стрелецът е бил арестуван ”, изясни началникът на „ Криминална полиция ”.



На този стадий е ясно, че стрелбата е почнала след спор сред двамата. Задържаният не е оказал опозиция при ареста си. Животът на мъжа, който е прострелян в корема, е отвън заплаха, сочи информация на NOVA.

В резултат на извършената полицейска интервенция са тествани 168 души, 106 транспортни средства. Задържани за период от 24 часа са петима души. Установени са 30 нарушавания на разнообразни закони, уточни шефът на ОДМВР-Стара Загора Николай Колев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР